24 Mayıs 2011 Salı

Erken Boşalma Nedir?

,

Erken boşalma her ne kadar bir cinsel problem veya yetersizlik gibi görülse de bir problem olmayıp bir cinsel uyumsuzluktur.Cinsel ilişkide en önemli şey uyumdur. Bu yüzden de gerçek anlamda ortada birerken boşalma sorunu olmayıp erkeğin kadının orgazmından önce veya ona ruhen yetecek kadar beraber olamadan boşalması bir cinsel uyumsuzluk ortaya çıkaracaktır.
O halde erken boşalma diye adlandırılan sıkıntı bir cinsel yetersizlikdeğil, sadece çözülmesi gereken bir sorundur,ve çözümü de basittir. Bir partneriniz sizinle kurduğu ilişkide siz boşalmadan orgazma u laşabilir,diğeri ise daha geç orgazm oluyordur ve siz ondan önce boşalabilirsiniz. Bu durumda kime veya neye göre erken boşalıyorsunuz. Böyle olunca bu tamamen karşı tarafla uyum
sorunu olup bir yetersizlik değildir, ama var olan uyumsuzluğu da ortadan kaldırmak gerekir.
 Tabi ki bu konuda yapılan çalışmalar ve istatistikler vardır ve ortalamalar alınarak çıkarılan sonuçlar genel değerler olarak kabul edilebilinir.

Buna göre;
- Penis vajinaya girmeden önce boşalma olursa  ileri derecede erken boşalma
- Penis vajina da iken 1 dakika veya daha altı zamanda boşalma orta derece erken boşalma
- Penis vajinada iken 1 ila beş dakika arası boşalma erken boşalma  olarak kabul edilir.

Bu koşullar altında normal ilişki süresini penis vajinada iken en az 5 dakika ve üstü olarak kabul ediyoruz, ideali 5 ila 15 dakika arasıdır ama bu dediğimiz gibi çiftlere bağlı, siz erken boşalabilirsiniz veya partneriniz geç boşalabilir bu bir uyum sorunudur.
Bu yazının kaynağı erkenbosalma.com sitesidir.

0 yorum to “Erken Boşalma Nedir?”

Yorum Gönder