24 Aralık 2010 Cuma

Eken Boşalma Çözüm Teknikleri

,



Erken boşalmaya zaman zaman insanların çoğu etkileyen en sık görülen şikayetlerden biridir. Cinsel heyecan, bazı kaygı ve uyarılma üzerinde ortak özellikleri olduğunda sıklıkla ilişki erken oluşur. Aynı zamanda daha fazla cinsel aktivite ve cinsel ilişkiler ve her yaştaki erkeklerin seks olmadan  yaşaması nedeniyle erken boşalma genç erkeklerde sık görülür. Erken boşalma nadiren  herhangi bir iç hastalık, yapısal ya da fiziksel sorunlara neden olmaktadır.
Performans Anksiyete
Cinsel Performans anksiyete bozukluğuna neden olabilir.Erkekler ve kadınlar için ortak bir deneyim olduğunu unutmayın. Rahatlayarak sorun genellikle uzaklaşır.
Erken Boşalma  Bazı tekniklerle Engellenir
Öz Distraksiyon erken boşalma önlemek için 
Sizin  uyarılma düzeyiniz yüksekse bu bir doruk başlangıçtır, derin bir nefes alın ve başka bir şey, mümkünse sıkıcı  düşünün. Böylece daha az uyarılırsınız  ereksiyon sağladıktan  sonra devam edebilirsiniz.
Erken boşalma için Stop and Start Yöntemi
Doruğa yaklaştığınızı hissetiğiniz zaman erken boşalmayı engellemek için penisiniz vajinanın içinde kalsın ve bir düre hareketsiz durun böylece erken boşalma süresini uzatmış olursunuz.
Sıkmak Yöntemleri erken boşalma önlemeye yardımcı olabilir
Bu yöntem ya erkek ya da partner  boşalma yakın olduğu zaman 10 ila 20 saniye boyunca penis ucuna yaklaşık 30 saniye  stopaj yapın, sonra uyarım devam edince ilişkiye devam. Boşalma  süresi İstediğiniz kadar  uzatırsınız. 
Bu yöntemler  e-kitabımızda anlatılan en basit yöntemdir.Daha kesin  ve çeşitli yöntemler için E-kitabı(indir) alınız.

0 yorum to “Eken Boşalma Çözüm Teknikleri”

Yorum Gönder